Dióhéjban arról, ki vagy mi volt (vagy lesz) az első

Ez az első

Ez az első

Európa első okosszállodája

2023. február 24. - Tokár Tamás Zalán

Európa első okosszállodája, a KViHotel, 2018. márciusában nyílt meg Budapest VII. kerületében, a Nyár utcában. Az ötletgazda és a szálloda tulajdonosa, Kató Csaba, 4 év alatt fejlesztette ki projektjét. A négycsillagos hotel érdekessége, hogy csak okostelefon segítségével vezérelhető. A vendégek a foglalástól a bejelentkezésig mindent egy mobilapplikációval tudnak elintézni, ráadásul szobájuk ajtaja is csak telefonjukkal nyitható. Kató Csaba szerint okosszállodája rendkívül hatékony, mivel számos kényelmi funkciót tud biztosítani, valamint jóval kevesebb személyzet is elég a működtetéséhez. A szobák kiosztása is optimálisabb, mivel egy algoritmus osztja be a szobalányok munkarendjét, így aki aznap érkezik a hotelbe, már kora délelőtt elfoglalhatja a szállását. Ha valaki szeretne egy éjszakát tölteni a KViHotelben, 27 ezer forint körüli áron tud egy fürdőszobás szobát foglalni másodmagával.

48.jpg

Európa első okosszállodája, a KViHotel, 2018. márciusában nyílt meg Budapest VII. kerületében, a Nyár utcában. (Kép innen)

A bejegyzés trackback címe:

https://ezazelso.blog.hu/api/trackback/id/tr9018055202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása